.

Звездите, които заблестяха в Кан 2017

Кои знаменитости изглеждаха зашеметяващо?

Звездите, които заблестяха в Кан 2017
Снимка: Reuters

Официално станахме свидетели на лъскавата церемония по повод 70-ия Филмов фестивал в Кан.

 

По червения килим се стекоха едни от най-известните знаменитости, които не просто демонстрират последните изделия на големите модни къщи и дизайнери, но и задават критерии за красота.

 

Селектирахме специално за вас най-добрите рокли и звезди в Кан 2017.

 

Ето кои са те:

 

Моника Белучи


Най-големият скандал и най-обсъждана звезда в Кан тази година е Моника Белучи. Красавицата целуна Алекс Луц на сцената, докато бе облечена с красива и женствена рокля на Christian Dior Couture.

 


Лили-Роуз Деп


Дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп откри Филмовия фестивал в Кан и заблестя в дълга бяла рокля на Chanel. Осанката на гръцка богиня превърна красавицата в истински гвоздей на бляскавото събитие.

 

 

Ума Търман


Музата на Куентин Тарантино представи забележителен моден вкус и се появи на червения килим в дълга розова рокля на Atelier Versace.

Силуетът издължава иначе високата актриса, а асиметричните акценти поставят акцент върху нежните извивки на тялото ѝ.

 

 

Ел Фанинг


Актрисата определено бе една от най-забележителните дами на 70-тото издание на филмовия фестивал в Кан. Роклята ѝ е дело на Vivienne Westwood и носи в себе си емблематичния почерк на едноименната дизайнерка. Дръзките и смели елементи в задната част внасяха допълнителна грация в походката на Ел Фанинг.

 

 

Снимки: Reuters


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...