регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Кои са перфектните обувки?

Дамска красота и трикове

Кои са перфектните обувки?
Снимка: Instagram

Всяка една жена, която държи на външния си вид, ще потвърди, че елегантната обувка е от голямо значение за перфектната визия. Когато искаме да бъдем стилни е елегантни, трябва да заложим и на такива обувки, които говорят със всяка стъпка, с всяко потропване на токчето. Те трябва да допълват всичко останало, да са в синхорн с облеклото. 

 

Елегантните обувки не са ужасно високи и неудобни. Те трябва да правят походката ни по-стилна, а не като на патенце, което тъкмо се учи да върви. „Кокилите” правят точно това и са обратното на красота и стил. Красивата обувка е висока 8- 12 см. 

 

Обувките с висока платформа и ток също не правят походката стилна а краката изключително секси. Те не са подходящ завършек за елегантна визия, която привлича погледите. Нисък или средено висок ток е напълно достатъчен, за да изглеждаме привлекателни. 

 

Обувки тип Лейди Гага – забравете ги. Това освен да развали походката и визията ни не би довело до нищо повече. Красивата рокля веднага губи своя стил с подобни обувки. Те могат да се нарекат по всякакъв друг начин, но не и стилни. Да, подгодящи са за визията на екстравагантната певица, супер са за сцена или някой клип на Гага, но не и за повот, който предполага да бъдем стилни. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...