.

Грим идеи от известните

Какво можем да откраднем тази седмица?

Грим идеи от известните
Снимка: Instagram

В началото на всяка седмица обичаме да правим своеобразен разбор на грима и прическите, които видяхме от известните в предишните седем дни.

 

По този начин можем да проследим най-добре тенденциите и как изглеждат те в действителност, когато не са върху модния подиум.

 

Тази седмица ви събрахме топ 5 на идеите за прическа или грим, които можете смело да изпробвате във вашето ежедневие.

 

1. Вълни и червено червило

 

Ретро вдъхновението продължава и този сезон като през пролет 2017 ще бъде маркирано от красиви вълни в косите. Комбинацията с класическо червено червило, подобно на Карли Клос, гарантира съвършения външен вид за всеки повод.

 

 

2. Сияеща кожа

 

Чистата и красива кожа е нещото, без което не може нито една жена. Полагайте ежедневно грижи и не се срамувайте да подчертаете предимствата на чистото лице, както е направила и Грейс Елизабет.

 

 

3. Устни като вино

 

Обичате ли да пийвате вино? Опитайте да използвате сексапилният цвят на наситено розе или червено вино върху устните си. Подобно на Девон Уиндзор – ефектът ще е страхотен.

 

 

4. Ретро кок

 

Харесвате ли небрежните кокове, които изглеждат страхотно и позволяват кичурите да не ви пречат? Вземете пример от Виктория Бекъм и оставете бретона да пада свободно, а останалата част от косата приберете назад.

 

 

5. Оранжеви сенки

 

Селена Гомес не се притеснява да експериментира и да изпробва последните актуални тенденции както в грима, така и в прическите. Този път виждаме певицата с така модерните за пролет 2017 оранжеви сенки, които стоят страхотно!

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...