.

Топ 4 на най-модерните прически за лятото

Как да се подстрижем?

Топ 4 на най-модерните прически за лятото
Снимка: Reuters

Ако наистина искате да се освежите за лятото, най-добре започнете с косата си.

 

За да внесете разнообразие във визията си, можете да изберете от огромното разнообразие от форми, което стилистите поднасят.

 

Въпреки това, трябва да отбележим, че при дължините трябва да се поддържат сравнително къси.

 

С помощта на звездни стилисти подбрахме за вас топ 5 на най-актуалните и модерни прически за този сезон.

 

1. Къс боб

 

Още от миналата година късият боб владее тенденциите в прическите. Свежата дължина е много подходяща както за лятото, така и за зимата, но имайте предвид, че подстригването на черта не е за всеки и е възможно да внесе тежест в корените.

 

 

2. Дълъг боб

 

За тези, които не са готови толкова кардинално да скъсят дължината и да си направят къс боб, индустрията предлага алтернатива – дълъг боб. Характерното за прическата е, че дължината докосва раменете и е подходяща както за права, така и за чуплива и къдрава коса.

 

 

3. Къса коса с асиметричен бретон

 

Дръзките дами с лекота ще се припознаят в късата прическа. Актуалното за сезона е внасянето на обем чрез плътен асиметричен бретон, който оформя лицето с по-светли кичури, създаващи усещането за погалване от слънчеви лъчи. Освен, че ще ви бъде хладно това лято, ще пестите време за оформяне на прическата.

 

 

4. Дължина до гърдите със скосени нива

 

Сара Сампайо ни дава една от актуалните прически за дамите, които все пак нямат смелост да се разделят с дългата си грива. Моделът демонстрира дълга коса със скосени нива, които са основен начин за създаване на обем.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...