.

5 идеи за коса и грим от супермоделите

Тази седмица идва с много вдъхновение

5 идеи за коса и грим от супермоделите
Снимка: Instagram

Нова седмица – нов късмет. По отношение на грима и прическите, новата седмица идва с нова вдъхновение и идеи от супермоделите.

 

Днес ще ви представим точно 5 супермодела и идеите от техните визии, които можем да си откраднем.

 

1. Секси червено червило

 

Барбара Палвин знае, че независимо от сезона, няма нищо по-хубаво от класическото червено червило. Красавицата е заложила на класическия нюанс за стилна и едновременно сексапилна визия.

 

 

2. Дълги къдрици

 

Ако искате да внесете малко разнообразие в косата, заложете на сексапилни и гладки къдрици. Използвайте машата и навийте цялата коса подобно на Изабел Гулар и ще останете изненадани от ефекта.

 

 

3. Опушен грим

 

Мина модата на черните сенки, но на опушения грим – никога! Жозефин Скривер знае това и залага идейно на по-светли нюанси на кафяво, с които постига същия акцент върху очите. Направете магнетичен погледа си само с няколко движения с четката.

 

 

4. Корона от цветя

 

Запазете спомена за красивото лято и откраднете идеята на Алесандра Амброзио. Супермоделът залага на корона от цветя, която я превръща в истинска бохемска принцеса.

 

 

5. Ретро стил

 

Ретрото винаги е на мода. Доказателството за това са не само модните диктатори, които връщат добре познати тенденции в дрехите, но и супермоделите като Кендъл Дженър, които умело залагат на ретро прически и плътна очна линия.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...