.

Коя четка за грим за какво е?

Подробно описание

Коя четка за грим за какво е?
Снимка: Instagram

Много често, в желанието си да изглеждаме красиви, купуваме много козметични продукти. Всичко е чудесно до момента, в който не решим да ги използваме и не застанем в чудене кое как се нанася на лицето.

 

Тук идват на помощ добрите приятели – четките за грим. Разбира се, колкото разнообразни продукти, толкова и четки, затова решихме да внесем малко яснота кое кога се използва.

 

1. Най-голямата четка

 

Най-голямата четка в грима се използва за равномерното нанасяне на фон дьо тен. Същата като размер можете да използвате и за пудра, която да завърши цялостната ви визия.

 

2. Плоска овална четка

 

Малката и плоска овална четка е идеален начин да нанесем коректор върху проблемните места. Ако имате пъпчица, зачервяване или каквото и да е друго несъвършенство – прикрийте го прецизно с тази четка.

 

3. Овална четка

 

По-пухкавата овална четка е идеална за сенките за очи. Освен нанасянето им, с тази четка можете и да ги преливате успешно, ако са в няколко цвята – изпълнението на така наречената техника блендване.

 

4. Тънка и плоска четка

 

С тънката и плоска четка можете да нанасяте прецизно очна линия без да се притеснявате от риск от „изтичане“. По този начин контролирате изцяло процеса и можете да постигнете желаното „котешко око“.

 

5. Голяма четка

 

Втората по големина четка за грим е чудесна за нанасяне на озаряващ продукт. Той обхваща сравнително големи части от лицето, но все пак изисква определена прецизност.

 

6. Асиметрична плоска четка

 

Малката четка със скъсен край е чудесен начин да оформим веждите. Прецизното запълване на неравности и „дупки“ от косъмчета със сенки за вежди е чудесен начин да изглеждаме перфектно само с едно нанасяне.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
blondeblupp
преди 5 години
10
1
!
Отговори
Благодаря за прекрасната статия!
Страница 1 от 1