регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Кога се появява истинската любов?

Има ли подходящо време и възраст?

Кога се появява истинската любов?
Снимка: Instagram

Истинската любов може да се появи, когато сте на 16, 30 или 50. Тя е непредвидима и може да ни изненада по всяко време. Въпросът е кога осъзнаваме истинската любов и дали сме готови за нея. Това е дълга тема, за която е трудно да се говори.


Може би едно 16-годишно момиче трудно може да осъзнае дали човека до него е истински и дали любовта му е искрена. Но времето минава, за да учи. Ако човека е вашият вие ще го усетите, когато му дойде времето дори и да се е появил в толкова крехка възраст, ако ли пък не просто ще продължите с хубав спомен от него.


Разбира се не всичко опира до възрастта. Може да си на 20 или 30, а дори и на 40 и да не можеш да осъзнаеш истинските неща в живота. Тогава се появява някой, който има достатъчно търпение и ти ги показва и то с подробности. Ако човек е има желание и не е обременен от излишни минали емоции, би допуснал тази личност до себе си, защото не всеки има подобен късмет.

 

Да, не е казано, че това непременно е истинската любов, но е твърде вероятно. Любовта е индивидуална за всеки един. Тя идва, ако не я цениш си отива, а ако съумееш да я запазиш, може да те направи най-пълноценния и щастлив човек на света. Тя дава смисъл на всичко останало, с което се захващаме. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...