регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Кога е идеалното време да заживеете заедно?

Помислете над няколко фактора

Кога е идеалното време да заживеете заедно?
Снимка: Instagram

Имате прекрасни отношения с приятеля си? Разбирате се перфектно и се замисляте за общо бъдеще? Запитвали ли сте се кога е момента да заживеете заедно? Истината е, че всяко едно прибързано нещо определено не е на хубаво.

 

Поживейте си, ще ви липсва чувството от това да го очаквате с нетърпение, защото не сте успели да се видите няколко дни, ще ви липсва и времето за вас самите. Няма точно определено време за тази важна стъпка, но може да се каже, че трябва да я направите, когато наистина се почувствате готови и няма място за притеснения в главата ви.


Когато той ви предложи да заживеете заедно, вие започвате да се замисляте – трябва ли, не е ли рано, дали ще започнем да се караме повече. Тогава определено не е момента. Щом имате опасения за такъв развой на обстоятелствата и се чудите дали е момента, значи определено не е.

 

Това става внезапно – просто го решавате. С времето се гради нуждата да виждате точи човек всеки ден, да заспивате до него и да бъдете НИЕ, а не ТЯ и ТОЙ. Когато се изгради тази нужда, нещата просто се случват. Няма нужда от въпроси, чудене и дълги размисли дали е правилно или не.


Прибързаните решения не водят до нищо хубаво, за това в случая се оставете по течението. В една връзка, я която има любов и доверие, рационалното няма място. Чувствата водят и диктуват какво е правилно и какво не чак толкова, кога трябва да настъпи даден момент и кога все още му е прекалено рано. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...