.

Седмичен любовен хороскоп 9 юли - 15 юли

Седмичен любовен хороскоп 9 юли - 15 юли
Снимка: Pixabay

Овен


Спокоен период, отношенията ви ще са хармонични и изпълнени с романтика. Ще се чувствате като круиз с огромен лайнер насред океана. Мислите ви ще се съчетават с тези на половинката и взаимно ще си ги отгатвате. Осигурете си време за съвместни спортни и интелектуални занимания. Така постепенно ще уеднаквите различията и ще разширите интересите си.


Необвързаните представители на вашия знак ще могат да се наслаждават на две неща. На времето, с което разполагат по своя воля и на мечтите си за любовта, която ще ги връхлети в най-неочаквания момент.


Телец

 

Любовните отношения през тази седмица ще са в лек застой. Може да се почувствате самотни, меланхолични или леко отегчени. Разговорите с приятел/ката ви ще вървят трудно, а темите, които ви интересуват ще се разминават. Не мислете за раздяла, въздържайте се от категорични заключения, за които скоро бихте съжалили.


За необвързаните шансът да попаднат на подходящия човек не е огромен, но това не значи, че трябва да се затворят у дома и да търсят само виртуални контакти в социалните мрежи. Колкото по-често сте в реалния свят, толкова по-добре.

 

Близнаци


На вас дар-слово не ви липсва, но не винаги сте готови да обсъждате любовни теми. През тази седмица сте не само бъбриви и любопитни, но и ви се иска да правите разни експерименти. В романтичната област експериментите не са особено препоръчителни, така че мислете отговорно за крайния резултат. Може да решите, че той/тя е „личността на живота ви“ и искате да сте непрекъснато заедно, а може и да се разколебаете в силата на чувствата си.


В много по-добра позиция са „нямащите“ приятел/ка. Каквото и да направят, нищо не губят.

 

Рак

 

Нещо ново ще се случи през тази седмица и то ще е свързано с любовния ви живот. Дали ще започне нова любов, дали съществуващата ще избухне с нова сила не е ясно, но при всички случаи емоциите ще са силни и изгарящи. А вие ще се почувствате вдъхновени и решителни.

 

Независимо дали сте във връзка или не, ще се опитате, а най-вероятно и ще успеете, да преодолеете предразсъдъците, които по някакъв начин са ограничавали действията и потискали вдъхновението ви.

 

Лъв


На фона на общата динамика романтичните отношения ще са най-спокойният елемент от ежедневието. Не е нужно да правите нещо специално, а просто да следвате „течението“ на емоцията. Ако сте имали някакви сблъсъци с приятел/ката си, то през тази седмица ще стигнете до компромисния вариант. Мислете не за моментните мимолетни преживявания, а за развитието на отношенията си в перспектива.


Настроението ви е оптимистично и, ако все още не сте във връзка, то на роднинско парти има шанс да се запознаете с някого, който ще „разбърка поредността“ на мислите ви.

 

Дева


Чувството ви за красота, естетика и изтънченост е по-силно от обикновено и желанието ви да изглеждате добре ще ви накара да отделяте много повече време за себе си. Перфектният външен вид и спортна форма ще зарадват приятно половинката ви, но няма да останат незабелязани и за хора, с които нямате прекалено близки отношения. Комплиментите ще ви окуражат, но може да станат и повод за ревност. Не подминавайте съмненията на приятел/ката си с мълчание. Говорете за чувствата си открито, за да не позволите на сянката на недоверието да помрачи връзката ви.


Едва ли ще направите избора си на романтичен партньор/ка точно през тази седмица, ако до момента не сте във връзка, но няма да сте лишени от приятни мигове с предпочитана компания.

 

Везни


Ежедневните преживявания ще са източник на противоречиви емоции. Настроението ви ще променливо и често ще варира от едната крайност в другата. В такива моменти е по-добре да се уедините и да не се срещате с приятел/ката си, за да не навредите на връзката. Споделете тревогите си, само ако той/тя проявява искрен интерес. Забележете как реагира и ще разберете какво е състоянието на връзката ви.


Не се насилвайте да правите неща, които не ви радват, само за да спазвате някакви „неписани“ правила и стандарти. Не е беда, че все още нямате приятел/ка. Ще е беда, ако сте създали връзка просто „по инерция“.

 

Скорпион


Усмихнете се, предстоят приятни изненади. Ако напоследък над любовните отношения беше „надвиснал черен облак“, то съвсем неусетно сянката му ще се разпръсне и романтичните лъчи отново ще погалят влюбените ви души. Настроението ви през тази седмица рязко ще се промени при това в положителна насока.


Ще сте много по-сговорчиви, отстъпчиви, дружелюбни и чувствени. Каквито и недоразумения да е имало ще успеете да ги обсъдите в спокоен разговор и всеки да се извини на другия за допуснатите грешки. Мисълта за раздяла, която до скоро ви е лишавала от сън, ще се стопи като ланския сняг.


Вдъхновение ще изпълни и самотните Скорпиони. Очите им ще се отворят за красотата, а сърцата – за любовта.

 

Стрелец


Ще се радвате на романтични закачки независимо дали вече сте намерили „сродната си душа“ или все още я търсите. През тази седмица голяма част от времето ви ще е запълнено с какви ли не практически занимания. Най-вероятно ще решите, че „не сте си свършили работата както трябва“ и ще се опитате да наваксате с разни стари задачки. Добра идея, в която можете да предложите участие и на половинката си. Ако той/тя се съгласи ще се сближите по различен начин. Ако пък няма възможност за лично присъствие ще се насладите на духовна подкрепа.


За необвързаните Стрелци изненадите ще са повече и по-интересни. На тях ще им предложат съучастие от няколко места. Всичко останало ще е въпрос на избор.

 

Козирог


Излъчването ви е осезателно, дружелюбни сте, но не прекалявайте с любезността, защото може да бъде възприета като погрешен сигнал. Почти непрекъснато някой ще се опитва да ви покаже положителното си отношение и да скъси разстоянието с вас. Ако си нямате приятел/ка ще сте в доста благоприятна позиция, защото решението с кого да общувате и с кого не, ще си зависи изцяло от вас. Ще разполагате с достатъчно време, за да се ориентирате в предпочитанията си.


Проявете предпазливост, ако си имате половинка и не давайте поводи за ревност. Използвайте възможността да сте по-дълго заедно и да освежите връзката.

 

Водолей


Приключенския ви дух ще се отключи през тази седмица и ще избута романтиката на заден план. Компанията на ежедневните ви приятели или на тези, с които ви свързват хобито и други неформални интереси ще ви е по-приятна, отколкото компанията на половинката. Стремежът ви към лична свобода и самостоятелност ще надделее над любовните страсти. Бъдете сигурни, неудобни въпроси ще има, така че не го увъртайте. Кажете онова, което мислите, независимо че може да прозвучи малко грубо. Безцветната истина е за предпочитане пред натруфената лъжа.


Свободните Водолеи ще се въртят в собствената си орбита, която ще се окаже достатъчно притегателна, за да ги превърне в обект на упорита свалка.

 

Риби


За всяко важно решение, свързано с романтичните отношения, разчитайте на интуицията си. Личните преживявания ще са леко противоречиви. Ще има дни, в които ще можете да разкриете дълбоките си чувства, да проявите грижа, да организирате приятно занимание и за двамата, но ще има и такива, в които той/тя ще нервничи, ще капризничи, ще недоволства от тези реакции и ще ви е трудно да разберете дали сте допуснали някаква грешка или половинката ви просто не е в настроение. В такива моменти въображението и чувството за хумор ще са най-добрите ви помощници.


За Рибите, които не са във връзка настъпва благоприятен период. Някой ще ги накара да се чувстват специални и да осъзнаят собствените си достойнства.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...