.

Седмичен любовен хороскоп 27 май - 2 юни

Какво очаква зодиите тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 27 май - 2 юни
Снимка: Pixabay

Овен

 

Спонтанни те, леко сприхави, леко самонадеяни и не е изключено да направите сериозни грешки през тази седмица, които да отворят пукнатина в отношенията ви. Не се инатете и не настоявайте на своето през първите няколко дни. Ако все пак го направите (което е почти сигурно), то търсете начин след четвъртък да изгладите грапавините. Може да е с подходящ дребен подарък или покана за разходка, съчетана с почерпка.

 

Телец

 

Нищо особено няма да се случи в началото на седмицата, но за сметка на това последните дни ще са изпълнени с бурни преживявания. Магнетични сте, убедителни и бихте могли да промените онова, което не харесвате в текущата си връзка. Половинката ще се съгласи дори с най-щурите ви предложения, стига да ги направите внимателно и без опит за манипулация.

 

Близнаци

 

Последните дни от месеца са подходящи за първа среща, ако все още сте на етап „свалка“. За онези представители на вашия знак, които са във връзка отдавна е препоръчително да са по-отстъпчиви през тази седмица. А за тези, които са започнали връзката си съвсем скоро и в момента преживяват някаква криза, намирисваща на раздяла, е добре да анализират поведението си и в края на седмицата да се опитат да оправят нещата.

 


Рак

 

Събитията няма да се развиват според очакванията ви. Всичко ще се случва много по-бавно, отколкото бихте желали. Насрочвайте си срещи най-често през един ден и се опитайте да дискутирате въпроси, свързани с бъдещето на отношенията ви. Бъдете готови за някои компромиси, ако искате да стабилизирате връзката си. Капризите, колкото и да са минимални, ще обезценят старанието ви.


Лъв

 

Градусът на любовните отношения през тази седмица ще се променя горе-долу идентично с градусите от метеорологичната прогноза. Чувствата ще преминат през няколко фази, от хладно и ветровито до слънчево и изгарящо. На пръв поглед изглежда малко страшничко, но за вас ще се окаже полезно. Ще си дадете ясна сметка на кое място е връзката в ценностната ви система и какво можете да очаквате занапред. Ако се налага да провеждате сериозни разговори, то направете го в последните дни на месеца.

 

Дева

 

Отстоявайте в любовта си и залагайте на дела, а не на думи. Мечтите ви ще се сбъднат, ако вярвате в себе си. Представителите на вашия знак, които вече си имат приятел/ка ще трябва да се справят с някои принципни различия в разбиранията. Ако не намерите начин да ги уеднаквите поне се опитайте да не ги противопоставяте. Необвързаните пък най-вероятно ще срещнат любовта си на път и далеч от дома. Най-емоционалните дни ще са последният от май и първият от юни.

 

Везни

 

За влюбените представители на вашия знак предстои един не лек период. Вие трудно стигате до състояние на душевен покой, но през тази седмица настроението ви почти непрекъснато ще преминава от една крайност в друга, от обмислен прагматизъм до сапунена романтика. Не е изключено да се разочаровате от поведението на половинката си или, ако само сте си набелязали обект за свалка, да установите, че той/тя не отговаря на очакванията ви. В първия случай може да ви обхване чувство на ревност, във втория на недоволство от самите себе си. На въпросите, които си задавате в началото на седмицата ще намерите отговори в началото на следващия месец.

 


Скорпион

 

Занимайте се първо със спешните практически задачи, които зависят само от вас. Отменете насрочените лични и романтични срещи през първите няколко дни, само ще ви разсейват. След четвъртък настроението ви ще е стабилно, ще сте се справили с текущите ангажименти и ще сте готови да развихрите романтичния си потенциал. Магнетизмът ви ще е осезаем, но ако искате да преживеете незабравими емоции залагайте на духовния, а не на физическия контакт.

 

Стрелец

 

Преживяванията ще са противоречиви. Първоначално обвързаните представители на вашия знак ще трябва да оставят на заден план собствените си проблеми и да помогнат на половинката си да се справи с неговите/нейните. Обсъждайте тактиките си заедно, за да намерите правилния вариант. Бъдете искрени и използвайте само позволени методи на комуникация, ако все още не сте във връзка. Мислете какво говорите без да казвате всичко, което мислите.

 

Козирог

 

Стреличките на коварния Амур може да пронижат сърцата на необвързаните Козирози във вторник или в неделя. Сблъсъкът им с нова любов ще е толкова неочакван, че ще се стъписат, объркат и, както се казва, ще „загубят ума и дума“. Въоръжете се с усмивка, тя ще ви помогне да възвърнете обичайната си самоувереност. Имащите приятел/ка трябва да са изключително внимателни в дните сряда и четвъртък. По-добре не си насрочвайте срещи за тогава. Ще изтърсите някоя глупост и ще оплескате работата.

 

Водолей

 

Не превръщайте живота си с сюжет за криминален роман. Излишно е да се хвърляте в нови любовни авантюри, ако вече имате приятел/ка. Може би връзката ви не е достатъчно романтична, не ви зарежда с достатъчно емоции? За подобни преживявания са нужни двама, малко инициатива от ваша страна няма да е излишна. Необвързаните представители на вашия знак ще трябва да се съобразят с някои ограничения, особено в края на седмицата. Не прекалявайте в старанието си да привлечете нечие внимание. След време ще разберете колко полезно е било постоянството ви.

 

Риби

 

Ще се справите с някои практически затруднения през първите дни на седмицата, което ще ви зареди с добро настроение, но и ще подхрани някои ваши мъгляви илюзии. Чувствата, думите и действията ви често ще се разминават. Не засипвайте половинката си с щедри обещания и не очаквайте прекалено много като компенсация за милите думи и искрена съпричастност. Проявете сдържаност до края на месеца, а в началото на следващия ще получите приятна изненада.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...