регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Топ 3 на зодиите, които са най-добри в секса

Първенци в леглото

Топ 3 на зодиите, които са най-добри в секса
Снимка: Instagram

Вече ви представихме зодиите, които хич ги няма в леглото, а сега е време да обърнем внимание и на другата крайност.

 

Най-добрите в секса от зодиака са тези, които не подминаваме просто така и оставят траен страстен спомен в живота ни.

 

Тяхното присъствие и връзка ни пленяват така, че не можем да ги забравим. Представяме ви топ 3 на зодиите, които са истински любовници.

 

 
1. Телец

 

 Управлявани от Венера, планетата на любовта, Телците безспорно са първи в класацията за най-добри любовници. Ако имате шанса да прекарате една нощ с тези изключително страсни знаци, няма да съжалявате. Телците са много нежни и обичат да правят любов и секс. Те обичат да доставят удоволствие на партньора си. 

 

2. Везни

 

 Също управлявани от Венера, Везните са страхотни любовници. Те излъчват желание за секс, които привлича изключително много околните. Сексът е много важен за тяхното щастие. Въпреки това Везните никога няма да си позволят да загубят класата и елегантността си под завивките. Представителите на този зодиакален знак са много щедри и обичат да правят половинките си щастливи. Ако другите са доволни, те са на седмото небе. 

 

3. Скорпион

 

 Скорпионите са третите в класацията за топ зодии сред любовниците. Те имат способността да се вглъбяват тотално и изцяло от страстта и обожават да пробват нови и нови неща. Едно е сигурно – никога няма да ви бъде скучно с тях.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...