.

Топ 3 на зодиите, които правят най-много секс

Знаците, които обичат да има страст

Топ 3 на зодиите, които правят най-много секс
Снимка: Instagram

Има хора, които не изгарят от особено желание, когато става дума за секс и такива, които буквално живеят за него.

 

Днес ще ви разкажем за вторите и каква връзка имат те със зодиите.

 

Както добре знаем, датата на раждане може много да ни каже за характера, нещата, които обичаме и нещата, които не харесваме. 

 

По тази причина днес ще обърнем внимание на зодиакалните знаци, които не просто, че обичат секса, но и го правят най-много.

 


1. Овен

 


Знакът на супер сексапилния Овен се управлява от планетата Марс. Жените, представители на тази зодия, са изключително сексуално активни, докато мъжете са до голяма степен непредсказуеми и нямат намерение да ви чакат да сте готови за секс. Овните са към елемента огън. В крайна сметка, има ли нещо по-горещо от огъня? 

 

2. Риби

 


За Рибите най-важното е да нямат скучен любовник. Те не са претенциозни към определена поза, стига да не се придържате само и единствено към една. Ще трябва да разнообразявате, защото иначе рискувате да им омръзнете. Този зодиакален знак е с елемент риба, което ги причислява към водните знаци. 

 

3. Везни

 


Ще трябва да имате интелектуално привличане с този представител на зодиакалните знаци, за да можете да правите секс с тях. Но след като веднъж ги спечелите, ще видите романтичната им страна, управлявана от Венера. Най-добре бъдете готови за дълга любовна игра, защото с бърз секс не можете да ги впечатлите. Везните са въздушен елемент и много държат на баланса както в живота, така и в любовта и секса.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
1
5
!
Отговори
oven sum , no pi6e gre6no za men ...ne e viarno
Страница 1 от 1