регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

4 съвета за по-добър секс

Как да подобрим нещата в леглото?

Още подобни новини
4 съвета за по-добър секс
Снимка: Pixabay

Сексът може да се издигне до средство за общуване на много по-високо от чисто физическо ниво.

 

И понеже при много двойки подобен напредък все още не е постигнат, независимо откога са заедно, експерти в областта на сексологията и сексуалната терапия се събират, за да обобщят теоретичните си познания във вид на няколко препоръки за по-пълноценен секс. 

 

Според експертите повишаването на удоволствието от секса между двама партньори не изисква нито един от тях да излиза от своята зона на комфорт. 

 

Достатъчно е да се внесат няколко леки корекции в подхода и изпълнението на сексуалните техники. 

 

Бъдете отворени за нови изживявания

 

Сексуалните терапевти посочват, че само с разнообразяване на сексуалните техники и склонността да се опитват нови пози и подходи може да се гарантира, че ще се опознае широкия и необятен свят на сексуалното удоволствие и това що помогне за укрепване на взаимоотношенията. 

 

Изпробвайте секс играчки

 

Кой казва, че секс тройката като най-фанатично възприемана сексуална фантазия задължително изисква третият присъстващ да е човек? Според експертите това спокойно може да е и някоя от широко популярните напоследък секс изграчки, които се предлагат в най-разнообразни форми според пола на потребителя.

 

Гледайте заедно еротични филми

 

Гледането на еротични филми винаги се асоциира с някаква тайнственост и усамотение, но според специалистите коренното преосмисляне на това отношение може да доведе и до коренни при това позитивни промени в качеството на сексуалните изживявания. Нищо не пречи да опитате дали са прави.

 

Още по темата можете да прочетете в puls.bg


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...