.

3 зодии, които предпочитат секса за една нощ пред връзките

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които предпочитат секса за една нощ пред връзките
Снимка: Pexels/cottonbro

За част от хората е по-лесно да имат несериозни отношения. Поддържането на дълга и здрава връзка изисква много усилия, често има и драми. Затова някои зодии предпочитат забивките, флиртовете и просто сексът за една нощ. Ето кои са те, според "Pink Villa".

 


Везни

 

По принцип, те са романтици, мили, вярват в любовта. Но по природа винаги се колебаят, трудно вземат решения и не могат да преценят нещата. Знаят тези свои недостатъци и често се впускат в уредени бракове или оставят родителите да изберат партньора им. Именно, защото им е трудно да вземат решения, те предпочитат обикновените флиртове, забавните срещи и сексът за една нощ. Не могат да преценят коя връзка ще е успешна и кой партньор ще е сериозен. Не вряват, че биха избрали правилния човек.

 

Скорпион

 

Сериозни и лоялни зодии са, но са изключително недоверчиви. Скорпионите са много мистериозни, интересуват се от другите хора. Партньорът им се разкрива и споделя, но самите те трудно се отпускат и не вярват лесно на околните. Това е една от причините да не създават сериозни връзки. Освен това, тези емоционални водни зодии са много страстни, искат да експериментират, да усещат тръпка и вълнение. Затова, предпочитат секса за една нощ и новите запознанства. Рядко се задомяват, съмняват се в околните.

 

Стрелец

 

Огнени зодии, които имат много интереси, търсят приключения и не могат да стоят на едно място. Те искат разнообразие, обожават да пътуват, опитват нови неща, търсят тръпката и затова имат проблем с отдаването само на един партньор. Връзките им са кратки, за да няма драма, а и защото не могат да обръщат внимание само на един човек. Имат прекалено много занимания и живеят за мига. Не могат да си представят постоянно да се влияят от един човек.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...