.

Новата стара двойка: Богданска и Петканов

Има ли бъдеще връзката им?

Новата стара двойка: Богданска и Петканов

След като направиха сеир пред цяла България при раздялата си, Александра Богданска и Даниел Петканов отново са на крилете на любовта. Алекс директно заяви във VIP Brother, че се чувства щастлива при бившето си гадже, а двамата го скрепиха с целувки в леглото.

 

Дани изпитва известни съмнения и директно попита Алекс Пръста дали в момента има гадже, оказа се, че тя се е разделила с него преди шоуто, пишат Tialoto.bg

 

Желанието на красавицата да се събере с Дани обаче може да получи звучен шамар от Цуни, който дебне в засада. Богданска го изкара плейбой и заяви в ефир как той я свалял, но тя не го харесва. Това удари егото на бизнесмена и той заплаши да разкрие колко шавлива е Алекс. Той дори сподели пред Петканов случай, в който тя е изневерявала на италианското си гадже с негов приятел в хотел в Банско.

 

От разговора пролича, че самият Дани не е много убеден в чувствата си, както и дали брюнетката е жена за един мъж. В изповедалнята обаче тя бе категорична, че е щастлива с Петканов и иска да бъде само с него. И допълни, че с него може да изкара цяла година в изгнание в къщата в Нови хан.

 

Във фронта на Цуни се включи и Сашка Васева, която директно пред част от съквартирантите обяви момичето от Благоевград за разпоретина. Думите й бяха посрещнати с негодувания от Антон Стефанов и неразбиране от Енджи, в чийто речник тази специфична българска дума явно не присъства.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...