.

Хит или Шит: Ти Ай проверява дали дъщеря му е девствена всяка година

Води я на гинеколог, за да се увери

Ивета Иванова
2019-11-07 12:00:00
Хит или Шит: Ти Ай проверява дали дъщеря му е девствена всяка година
Снимка: Reuters
Гласувай сега!

Рапърът Ти Ай направи странно разкритие. Той призна, че всяка година води дъщеря си на прегледи, които да установят дали тя все още има химен - тоест дали все още е девствена.

 

Той казва, че няма проблем да обсъжда секса с нея, но все още не желае тя да бъде интимна с някого.

 

"Ще кажа, че на 18-ия ѝ рожден ден, хименът ѝ все още е непокътнат. Тя е на 18 години, току-що завърши училище и сега започна първата ѝ година в колежа. И да, водили сме разговори за секса, а и всяка година ходим на гинеколог, за да проверят дали тя все още има химен", обясни звездата в предаването "Ladies Like Us".

 

Ти Ай сподели, че винаги води дъщеря си на преглед точно след нейния рожден ден. Гинекологът кара момичето да подпише декларация, че е съгласна такава информация да бъде дадена на родителите ѝ.

 

Лекарят предупреждавал Ти Ай, че хименът може да бъде разкъсан и при спортуване, яздене на кон, каране на колело. Но рапърът казва, че дъщеря му не се занимава с нито едно от този неща.

 

Някои фенове на Ти Ай коментираха, че това е странно от негова страна, тъй като в много от неговите песни се пее за секс. Рапърът мисли, че след време дъщеря му ще е благодарна, затова, че я е пазил така.

 

Ти Ай има и дъщеричка на 3 годинки, както и 4 сина.

 

Тийновете, които не спят достатъчно - безотговорни в секса

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...