.

За трета поредна година ВУЗФ провежда безплатна Финансова академия за ученици

Обучението ще се проведе от 14 до 28 февруари

За трета поредна година ВУЗФ провежда безплатна Финансова академия за ученици
Снимка: ВУЗФ

За трета поредна година Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) ще проведе безплатна Финансова академия за ученици от 11. и 12. клас. Обучението, което цели да повиши финансовата грамотност на учениците, ще се проведе на 14, 21 и 28 февруари, от 14:30 часа, в сградата на университета. 

 

Участниците във Финансовата академия ще се запознаят с актуални теми, реални казуси от практиката за лекторите и ще се срещнат с вдъхновяващи хора от финансовата сфера.  
Първият ден на Финансовата академия е посветен на личните финанси. В продължение на два часа преподавателите от ВУЗФ – Марио Каменов и ас. Юлияна Георгиева, ще презентират темите „Парите, банките и паричните потоци“, „Нашите права и видовете кредити“ и „Вземане на решения и как да управляваме личните си финанси“.

 

На 21 февруари ще се проведе вторият ден на Финансовата академия. Доц. д-р Даниела Илиева ще изнесе лекция на тема „Как се управляват проекти за милиони?“, а доц. д-р Радостин Вазов ще говори за бизнес моделирането. На 28 февруари гл. ас. д-р Бисер Райнов ще презентира темата „Ние, парите и дигиталния свят“, а в края на деня ще бъде представен интригуващ бизнес казус. 
Безплатно участие във финансовата академия могат да вземат всички ученици от 11. и 12. клас, след предварителна регистрация на marketing@vuzf.bg.

 

Преминалите успешно Финансовата академия ще получат сертификат и възможности да станат студенти във ВУЗФ. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...