.

ВУЗФ подарява 2 стипендии за обучение с лятно предизвикателство

До 15 август всеки, който иска да спечели стипендия за обучение, трябва да запише видео с хаштаг #IskamVUZF или #MyVUZF

ВУЗФ подарява 2 стипендии за обучение с лятно предизвикателство
Снимка: VUZF

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) отправя лятно предизвикателство към всички кандидат-студенти и към настоящите си студенти. За втора поредна година висшето училище ще проведе два специални видео конкурса в  социалните си мрежи, с които да изпита креативността на младите. А наградата за победителите е стипендия за обучение във водещия бизнес университет в България в направление „Икономика”, според Рейтинговата система на висшите училища в България. 

Кандидат-студентите, които искат да спечелят стипендия за обучение в бакалавърска или магистърска специалност във ВУЗФ, трябва да изпратят свое видео с продължителност до 2 минути на е-mail marketing@vuzf.bg със заглавие хаштаг #IskamVUZF. Във видеото те могат да изберат да отговорят на един от следните въпроси:   

 

• Защо искам да уча във ВУЗФ?   

 

• Разкажете за специалността, към която сте се насочили и какво очаквате от обучението си във ВУЗФ?   

 

• Моята мечтана работа    

 

• Какви конкретни цели си поставяте за следващите 5 години?

Към настоящите студенти на бизнес университета предизвикателството е по-различно. Желаещите да се включат в конкурса и да се състезават за стипендия за обучение във ВУЗФ, трябва да подготвят видео до 2 минути, но с различен хаштаг: #MyVUZF. Във видеото си, те могат да изберат да говорят по една от темите:   

 

• Преподавателят, който ме вдъхновява   

 

• Най-ценното, което научих във ВУЗФ   

 

• Моят план за личностно и кариерно развитие   

 

• Проектът или постижението, с които се гордея и какво успяха да променят?

Конкурсът стартира на 1 юли 2021 г. и ще се проведе във Facebook страницата на ВУЗФ. Срокът за изпращане на видеоклиповете е до 15 август. След това ВУЗФ ще ги направи публични, като ги публикува в своята фейсбук страница, където всеки ще има възможност да гласува за най-креативните и оригинални видеа. За победител във всеки от конкурсите ще бъде избран този, чието видео е събрало най-много харесвания. Победителите ще бъдат обявени на 15 септември в социалните мрежи на ВУЗФ и ще бъдат наградени по време на церемонията по откриването на новата академична година във висшето училище на 1 октомври. Повече информация за конкурсите и регламентите за участие можете да видите на https://vuzf.bg/.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...