.

Непростими модни грешки в женското облекло

Непростими модни грешки в женското облекло
Внимателно подбирайте облеклото си! Снимка: sxc.hu

Ако искате да бъдете стилна и харесвана жена, опитайте се да избягвате тези непростими модни грешки:

 

1. Дънки, подгънати навън

 

Купили сте си дънки с по-дълги за вашия ръст крачоли и поради небрежност или мързел ги носите подгънати навън. Абсолютно непростимо е, особено ако сте излезли от тийнейджърската възраст. Колкото по-скоро ги занесете на шивач, толкова по-добре.

 

2. Презрамките на сутиена се виждат

 

Когато блузата не ви е по мярка в раменете или е с огромно деколте, което не сте съобразили с кройката на сутиена, презрамките му издайнически се подават. Първо, гледката не е естетична и второ, говори за липса на стил и вкус.

 

3. Трикотажна блуза/рокля на пилинги

 

Любимата ви блуза от трико от много носене е станала на пилинги. Не правете компромиси и веднага я изхвърлете, ако не искате имиджът ви да пострада.

 

 

4. Обувки с обелени токчета

 

С такива обувки и в най-готиния тоалет ще изглеждате смешна.

 

5. Много тясно и твърде разголено

 

Не е стилно бюстът ти до средата да е изскочил от деколтето, колкото и да се гордееш с него. Стилно неприемливо е също да се носят много тесни дънки с тясна блуза, дори да имаш крака дълги и тънки като спагети.

 

6. Официални/тематични дрехи не са за всеки ден

 

Съобразявайте времето и мястото за дрехите във вашия гардероб. Официалните рокли и блузи не са за всеки ден. Всяко момиче, обичащо и уважаващо себе си трябва да поддържа гардероба си максимално актуален. Това означава ревизия на дрехи, бельо и обувки на всеки сезон и цялостна смяна поне на 2-3 години, особено ако сте си променили килограмите или социалното положение.

 

Още модни статии може да намерите в Az-jenata.bg


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
ledenakrasota
преди 11 години
3
19
!
Отговори
Днес ми се виждаха и двете презрамки. Беше много секси! Изяжте ме!нананананананананана
stephaniie
преди 11 години
4
21
!
Отговори
Аз също мога да поспоря за дънките - ако са до коляното или малко под него тип цигара стои много хубаво като са подгънати.За призрамките на сутиена - когато се носи широка блуза или с паднал ръкав изглежда много добре.А за официалните дрехи - ризката също е официална дреха и може да се носи дори и с дънки и пак си стои добре.Зависи как се подбират дрехите, една жена винаги може да изглежда добре.За токчетата и останалото некоментирано от мен вече няма как да споря :)
sexybanichka
преди 11 години
4
38
!
Отговори
и за сутиена .. на някои потници и блузи стои хубаво , Особено на ония дето едното им ръкавче е така на една страна .. по някой път се получава мега якото ;д
PullMeCloser
преди 11 години
4
44
!
Отговори
За подънатите навън дънки мога доста да поспоря и веднага да дам пример. :)
MoulinRouge
преди 11 години
4
46
!
Отговори
мен пък си ме кефят дънките подгънати ... зависи де
Страница 1 от 1