.

За жените качването на кантара след празниците е по-страшно от раздяла с гаджето

За жените качването на кантара след празниците е по-страшно от раздяла с гаджето
Снимка: Dreamstime

Хората, които цяла година се хранят здравословно и спортуват, винаги си позволяват да се отпуснат по време на празниците, особено около Коледа и Нова година.

 

Интересен е фактът, че след това те изпитват страх от кантара и дори мисълта да се качат на него им се струва по-страшна от мисълта да бъдат зарязани от половинката си, пише в. „Дейли мейл“. Над 33% от представителките на нежния пол споделят, че меренето след празниците е най-големият им страх, докато едва 12% са уплашени от раздяла с гаджето.

 

 

Но не кантарът е най-страшното нещо за дамите. Те се страхуват повече единствено от ходенето на зъболекар.

 

Повечето жени отлагат качването на кантара поне с няколко дни, въпреки че 26% от дамите не напълняват толкова много, колкото си мислят. Цели 40% от представителките на нежния пол категорично отказват да се премерят, непосредствено след Коледа.

 

На връх Нова година повечето хора се обещават да свършат нещо през следващите 365 дни. 18% от дамите биха скрили от своите близки, ако нарушат новогодишното си обещание. 20% споделят, че биха се гордели със себе си, ако успеят да постигнат поставените си новогодишни цели.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
magneticfields
преди 11 години
2
0
!
Отговори
Размърдайте си малко задниците и отидете до стадиона или залата. Не се умира от това, няма страшно, че и няма да напълнеете...
Страница 1 от 1