.

Няколко трика за лятната ти визия [част първа]

Няколко трика за лятната ти визия [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Макар лятото официално да не е все още тук, то температурите навън сочат друго, а настроението на хората, също. Вече всеки се ориентира към летните дрехи, оскъдното облекло, планира лятната почивка и има желание за малко или много разнообразие във визията. Сега ще поговорим именно за лятната визия и ще ви дадем няколко съвета как да изглеждате неотразими винаги, особено ако отивате на някое парти.

 

Искате да си създадете свежа ежедневна визия? Определено през лятото нямате нужда от тонове грим, най-малкото защото лесно би се разтекъл от топлината. Ако излизате през деня и искате неангажираща визия, заложете на спиралата. Запазете тежката очна линия за по-студените месеци, когато дойде есента. Може да сложите и малко бляскави сенки в светли нюанси, които ще направят погледа ви по-магнетичен.

 

Оранжевото е новото червено! В последно време момичетата се върнаха към червеното червило, което понякога може да бъде много секси! Е, лятната версия е в оранжево. Разбира се, то може да е в различни нюанси, защото не на всеки отива ярко или по-тъмно, просто трябва правилно да изберете вашия цвят. Ако не ви харесва как ви стои оранжево червило, може да заложите на глос със същите оттенъци, който ще стои по-нежно и ненатрапчиво.

 

 

Устните също имат нужда от слънчева защита! За съжаление, много момичета пренебрегват устните си като пропускат слънцезащитните продукти. Устните имат много нежна кожа и са доста уязвими на тема слънчеви лъчи. Най-добре е да слагате специален балсам, който има UV защита. Запазете блясъка за през нощта, тогава може да използвате глосове.

 

Косата. Повечето момичета носят косата си дълга и наистина знаят колко е трудно лятото, защото топли много. Ако сте решили да внесете промяна, може да се подстрижете късо. Ако искате да запазите дългата си грива, най-добре е да я носите вързана, за да не ви е толкова топло. Има готини прически, като плитки, кокове и опашки, които могат да изглеждат много добре към лятната ви визия.

 

Хидратация за косата. Не си мислете, че само кожата има нужда от слънцезащитни кремове. Косата също може да бъде съсипана от слънцето. Винаги използвайте слънцезащитен продукт за коса. Освен това не бива да пропускате и хидратацията. Нанасяйте маска един или два пъти седмично, използвайте балсам и възстановяващи продукти. Купете си шампоан за честа употреба, който няма да уврежда косата ви, когато я миете често.

 

Още хидратация! Косата и кожата трябва да получават нужната хидратация. Но не забравяйте, че красотата идва отвътре. Преди всичко трябва да пиете много вода. Летните жеги са един от най-сериозните фактори за дехидратация на организма, а това е изключително вредно. Винаги си носете бутилка с вода, когато сте навън. 

 

Втората част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...