.

Как да намалим талията си за седмица

Как да намалим талията си за седмица
Снимка: freeimages.com

Лятото е един от най-хубавите сезони, тъй като дните са значително по-дълги, а пък нощите с пъти по-приятни. Всеки един от нас се отдава на заслужена почивка и не малко залагат на плажа. Всички те, колкото и да не си признават изпитват известни притеснения по отношение на външния си вид и по-точно как би изглеждало тялото им по бански. Ако смятате, че имате нужда да намалеете талията си, а почивката ви е съвсем скоро имаме добра новина за вас. Всичко това е възможно и то в рамките на само седмица.

 

 

За да постигнете целта си се нуждаете от няколко промени, които бързо ще дадат резултат. Започваме с най-важното хранене през деня, а именно закуската. Огромна грешка е да изпуснете закуската и да преминете обяда, никога не си го позволявайте, още повече, когато искате да оформите перфектно тяло.

 

Изключително важно е да заложите на протеинова закуска. Вместо овесени ядки, зърнени храни и други на базата на скорбялата, по-добре е да заложите на протеините, защото те ускоряват метаболизма с 25% повече, отколкото въглехидратите.

 

Сутрин може да хапвате яйчени белтъци, кисело мляко с плодове или протеинов шейк (мляко, яйце, фъстъчено или сусамово масло и плод). И като стана дума за кисело мляко, специалистите препоръчват да консумирате повече обезмаслено кисело мляко. То е с високо съдържание на протеини и пробиотични култури, които спомагат за намаляване подуването на корема. Яжте обикновено, обезмаслено кисело мляко като възможност за свиване на талията ви. Към него може да добавите някои плодове, за да стане по-вкусно.

 

Опитайте се да елиминирате всички растителни и животински мазнини. Избягвайте да ядете прекалено много ядки, вместо това ги заместете с консумирането на повече семена като чия и лен, които съдържат по-малко мазнини, но повече фибри и протеини от ядките.

 

Фибрите са изключително важни, тъй като те спомагат да усещате ситост и да не допускате преяждане. Ленено семе, чия семена, конопени влакна и кокосово брашно са отлични източници на фибри. Добавете ги към вашите шейкове, салати или кисело мляко и ще си осигурите здравословна закуска с много фибри.

 

Въпреки, че кардио тренировките са от ключово значение, няма как да отречем, че те могат да подействат доста добре за намаляването на талията ви. Според специалисти в областта, най-добър резултат ще постигнете, ако се стремите да тренирате около 20-25 минути на ден, три пъти седмично.

 

За финал заложете на нещо леко. Да, вечерята е важна, не я изпускайте, но не прекалявайте с нея. Тя трябва да бъде леката, почти невидима щриха. Най-добре похапвайте риба с малко зеленчуци и сладки картофи за вечеря. Ако сте вегетарианец, вариантът киноа със зеленчуци е чудесна възможност за вас. Подправете с подправки и билки, но избягвайте употребата на сол, олио, майонеза и масло.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
anichka_014
преди 9 години
4
5
!
Отговори
Eto vi Edna 5 DNEVNA dieta koiato e mnogо lesna5 дневна диета 1-ви ден:3 Картофа(сутрин,обед,вечер)2-ри ден:зеленчуци на корем3-ти ден:месо без сол4-ти ден:плодове5-ти ден:варени яиця и после още пет дни ядеш тези неща и сваляш 7 килограма.
Страница 1 от 1