.

Няколко съвета за красив маникюр

Няколко съвета за красив маникюр
Снимка: freedigitalphotos.net

Мечтата на всяко момиче са дълги и красиви нокти. Изключително важно за едно момиче е да има поддържани ръце. Неприятна гледка са неоформени нокти, изпокъсани кожички и излющен лак. Това внушава немарливост и липса на хигиена. Ако не ви се занимава да си правите маникюри, недейте, те изискват грижи и време. Сега ще ви дадем няколко идеи и съвети, които да ви помогнат в избора на цветове, форми и ще споделим някои подробности, относно красивите ръце.

 

Френският маникюр винаги е на мода. Някои го смятат за остарял и скучен, но други го обожават. Всичко е въпрос на вкус и гледна точка. Това е класически маникюр, който кара ноктите да изглеждат по-дълги. Не забравяйте, че може да замените бледото розово и класическото бяло с лилаво и черно или друга нетипична комбинация. Освен това френският маникюр е подходящ за сериозни случаи, като интервю за работа или официална среща.

 

 

Има начин да се справите с бързото излющване на лака. Гел лаковете са много по-издръжливи и няма да паднат след няколко дни. Те са по-скъпи и се правят от маникюрист, но понякога си струва да вложите малко повече пари. Ако например свирите на китара, не очаквайте обикновен лак да издържи и ден. Но с гел лаковете няма да имате проблем.

 

Подходящият цвят зависи от кожата. Случвало ли ви се е да харесате много даден цвят лак, но когато го купите, да не ви седи добре? Това е напълно възможно, особено ако сте харесали цвета на чужда ръка. Всичко идва от цвета на кожата. Ако сте много бяла, не използвайте прекалено ярки нюанси, защото ще изглеждате като мъртвец.

 

Изберете форма. Важно е как ще оформите ноктите си. Внимавайте, защото е грозно всички нокти да имат различна форма. Ако искате да удължите оптически пръстите си, оформете ноктите си в овална форма. Квадратно оформени нокти отиват на дълги пръсти.

 

Блестящи и перлени тонове. Бляскавите и перлени лакове издържат много по-дълго на ноктите, отколкото матираните. Освен това, те отиват повече на дълги нокти. Ако си правите маникюр в блестящи нюанси у дома, винаги добавяйте топ лак, за да изравните повърхността и да удължите живота на маникюра. Не забравяйте, че лаковете с брокат могат да изглеждат ненаситени, когато са нанесени самостоятелно. Най-добре използвайте цветен лак и върху него нанесете брокат в подходящ цвят.

 

Пастелните цветове са подходящи за по-къси нокти. През лятото са много актуални, защото може да използвате по-ярки цветове. Изберете жълто, лилаво, синьо, зелено, ярко розово, корал. Винаги нанасяйте топ лак, за да се наслаждавате по-дълго време на маникюра си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
FunkyPie
преди 9 години
2
3
!
Отговори
Тва с китарата едва ли го е писал някой разбиращ
Страница 1 от 1