.

Какви ботуши да си вземеш

Какви ботуши да си вземеш
Снимка: freedigitalphotos.net

Неусетно дойде време да се замислиш за зимния сезон и какви ботуши да си вземеш. Ние ще ти помогнем да се ориентираш какво точно трябва да гледаш, когато избираш ботуши тази зима и искаш непременно да следваш най-новите тенденции.

 

Класически модели. В случай, че не ти се занимава да обикаляш толкова много по магазините, най-лесно е да заложиш на нещо, което винаги се е носело и ще се носи. Те са универсални и модерни всяка зима. Не е лошо да имаш такъв чифт, макар да искаш да си купиш и нещо по-различно. В никакъв случай няма да ти е излишно. Това са ботушите от гладна лицева кожа с височина малко под коляното. Обикновено са черни, тъй като този цвят отива на всичко. Колкото по-изчистени са ботушите, толкова по-добре. Препоръчваме ти да си вземеш такива от естествена кожа, за да може хем да ти пазят сухи краката, хем да издържат повече от един сезон.

 

 

На висок ток. Тези ботуши винаги стоят страшно секси. Както сме споменавали високите токчета подлудяват мъжете. Вярно е, че не е много удобно да бъдеш на високи обувки, особено, когато навън има много сняг и е заледено, но е много подходящо да ги обуеш на вечеря. Освен това тази зима ботушите с ток са абсолютен хит. Няма значение дали токчето е тънко, или дебело, дали е в друг цвят, или прозрачно. Важното е да бъде високо, много високо. Повечето актуални модели са силно повлияни от модата през 70-те и 80-тe години на миналия век. Моделите са елегантни (дори тези с плътния ток) и всъщност доста стабилни.

 

От кожа. В тази категория попадат всички ботуши от кожа - гладка лицева, еко, с косъм. Модерни тази зима са черното, кафявото и всички винени тоналности, а отчасти и сивото.Не е задължително да бъдат на висок ток, могат да имат и равна подметка или платформа (въпреки че платформа на ботуши не изглежда особено добре, но всеки си има вкус). Също така доста ефектно стоят и ботушите, които стигат до над коляното. Въпреки че повечето се носят без почти всяка подметка, този модел също изглежда доста секси. Единственият им недостатък е, че поради липсата на дебела подметка не топлят особено. Ако искаш да имаш ботуши, които топлят, вземи си с подметка грайфер. Те също така не се и пързалят.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...