.

Полото – зимната дреха

Полото – зимната дреха
Снимка: freedigitalphotos.net

Полото винаги е било символ на зимата и скоро ще дойде моментът, в който да го облечеш. Този сезон то е особено модерно и присъства във всякакви комбинации. Ето какви.

 

С елегантна пола. Най-вероятно не си представяш как едно поло би се съчетало с пола. Но всъщност можеш да постигнеш хубав външен с дълга пола и едно поло. Разбира се обувките е добре да бъдат на ток.

 

С дълбоко деколте. Да, с поло няма как вратът ти или рамената ти да се виждат, но по този начин създаваш илюзорна измама. Избери рокля или сукман с дълбоко деколте. На тази комбинация ще отиват ботуши до коляното на ток.

 

С яка. Ще бъде страхотно, ако заложиш на рокля до средата на бедрото с яка. Идеално се допълва от поло блуза в един от основните ѝ нюанси. За раздвижване на визията може да сложиш чорапи, които смело да флиртуват с долния ръб на роклята. Ботите с дебел ток са подходящ завършек на облеклото. Ако искаш да придадеш още по-голяма ексцентричност, сложи шарени дълги ръкавици.

 

 

С гащеризон. В последните години гащеризоните станаха доста актуални. Гащеризонът е дреха, която дава достатъчно комфорт за движение (стига да не си прекалено висока, защото ще те стяга) и в същото време няма как някой да не те забележи. Доста интересно би бил кожения вариант на тази дреха, допълнен с поло в различен цвят. Може да обуеш лачени чепици.

 

С рокля. Ако в полото не намираш нищо сексапилно, ние ти даваме следната идея: облечи черно прозрачно (на ситни мрежички) поло и го комбинирай с рокля с изрязани части. Велурените обувки биха паснали добре на тоалета.

 

С рокля без презрамки. Няма нужда да е лято, за да покажеш страхотните си рамене. Рокля без или с тънки презрамки ще свърши необходимото за подчертаването на красотата на тази малко позабравена през есента част на тялото. Ако пък харесваш бедрата си и искаш да ги покажеш, тогава добави към модното си решение и една фронтална цепка върху роклята. Полото не е задължително да е от вълна или друг плътен материал. Блузите от шифон или прозрачна материя са перфектни. Обувките на ток и кожения колан са правилните аксесоари за това облекло.

 

С костюм. Това е най-често срещаната комбинация. Полото чудесно се вписва в строгостта на костюма, дори му придава една идея необходима лежерност. Задължителни си остават обаче обувките на висок ток в класическия им модел.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...