.

Как да премахнеш недостатъците си с една напитка

Как да премахнеш недостатъците си с една напитка
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки човек има някакви недостатъци във външния си вид. Ние ще ти предложим няколко засищащи и полезни рецепти за смутита, които ще ти бъдат от директна полза за външния вид.

 

Смути за здрава коса и нокти. Докато миеш косата си космите остават в ръката си? А ноктите ти са тънки? Биотинът, кератинът и протеините, които се съдържат в следната рецепта ще фиксират този проблем. Нуждаеш се от: 1 чаша ягоди (замразени или пресни), 1 чаша сини боровинки (сушени или пресни), ½ чаша кисело мляко, 1 чаша годжи бери, 1 супена лъжица орехи и 1 банан. Смеси продуктите и пий. Ще бъдеш учудена от резултата.

 

 

Смути, за да се пребориш с акнето. Имаш страшно много пъпки? Този плодов коктейл, съдържащ цинк, мед, магнезий, калций и витамини А, С и Е, които ще намалят възпалението и ще изчистят кожата ти отвътре навън, си заслужава да ги опиташ. Трябват ти: 2 чаши вода, ¼ чаша спанак, 2 резена целина, 1 круша на кубчета, 2 парчета манго, ¼ чаша ананас, 1 банан, 1 зелена ябълка, 1 супена лъжица мед и ½ краставица. Може да не е най-вкусното нещо на света, но ще ти бъде от полза.

 

Смути срещу целулит. За жалост 90% от жените са засегнати в една или друга форма от целулита. Ако ти не си от останалите 10%, изпивайки това смути, ще успееш да задвижиш метаболизма и ще дадеш на кожата си шанс сама да поправи вида си. Ето как да го направиш: 2 чаши ягодово кисело мляко, 1 чаша сини боровинки, 1 супена лъжица джинджифил, 1 банан, ½ портокал, обелен и нарязан на парчета без семките.

 

Смути за сияеща кожа. Това е точният еликсир за хубава кожа. Пълен е с омега 3, ликопен и витамини. Тази напитка е в състояние да хидратира и оздрави всяка малка клетка на кожата. За целта си набави: ½ чаша сок от боровинки, ½ чаша сок от грейпфрут, 1 чаша кисело мляко, 1 чаена лъжица ванилия и ½ ябълка без семките.

 

Рецептите са за 2-4 чаши. Вместо да се мажеш или пиеш лекарства, по-добре първо пробвай да фиксираш проблемите със здравословни продукти. Ако случайно не ти помогнат, то няма да ти навредят по никакъв начин.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...