.

Как да се отървеш от бричовете?

Как да се отървеш от бричовете?
Снимка: iStock

Представителките на нежния пол имат няколко неща, които не понасят. Бричовете са едно от тях. Но като всеки проблем и този си има решение. В тази статия ще разбереш как да се отървеш от бричовете.

 

Бричовете представляват мастни натрупвания в горната част на бедрата, малко под ханша. Те могат да се появят вследствие на напълняване, но може и причините да са други. Понякога бричовете са въпрос на структура и могат да се появят както на пълни момичета, така и на по-слабички.

 

Как да се отървеш от бричовете?

 

Това може да се случи чрез комбинация от хранене и упражнения. Трябва да се храниш балансирано и да спреш да ядеш мазни и солени храни. Ако тренираш от известно време и не виждаш промяна, то потърси помощта на фитнес инструктор, който да промени тренировката и хранителния ти режим.

 

 

Специалистите съветват да комбинираш диетата и упражненията с масажи на бедрата. Така резултатите ще дойдат по-бързо и ще са по-видими.

 

При някои представителки на нежния пол бричовете намаляват, но те не успяват да достигнат така желания резултат. Затова някои от тях прибягват до различни процедури от типа на LPG.

 

Упражнения за премахване на бричове:

 

1. Застани настрани и използвай ръката си за опора. Повдигни горния крак колкото можеш по-нависоко, като се опитваш да не мърдаш долния. Това упражнение ще те отърве както от бричовете, така и от паласките.

 

2. Ако имаш ластик вкъщи, може да направиш същото упражнение като горното, но с повече натоварване. Сложи ластика така че да обхване бедрата ти. Повдигни единия крак и направи няколко повторения, без да прибираш напълно краката.

 

3. Застани в изправено положение с леко разтворени крака. Изнеси единия крак максимално напред, като подпреш ръце на коляното. Прибери крака в изходна позиция и повтори упражнението с другия крак.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...