.

Научи повече за червения цвят

Научи повече за червения цвят
Снимка: freedigitalphotos.net

Червеното е най-женският цвят, а също и този на страстта. Червеният цвят върху женското тяло притежава особен магнетизъм и страст, особено аленият нюанс. Но алените багри са и опасни, тъй като лесно може да превърнат ефекта в дефект. Предлагаме ти няколко интересни начина, чрез които можеш да се възползваш от червеното, за да приковеш погледите към себе си.

 

Рокля. Това е класика. Но е много важно да подбереш модел, който да подчертава най-хубавите ти качества и да скрива онези, които те притесняват. Прилепналата рокля например изисква перфектна фигура. Същият ефект може да постигнеш и с рокля с А-силует. Този модел подчертава умело талията и горната част на тялото, а бухналите поли в долната част прикриват ханша и бедрата. Резултатът е, че изглеждаш съвършена и секси.

 

 

Панталон. Не е добра идея да се облечеш от главата до петите в червено. Но пък един ален елемент в облеклото ще привлече вниманието и ще те превърне в звездата на вечерта. Твой е изборът дали това да бъде блузата, или панталонът. Класическото съчетание в този случай е с черно – червена блуза и черен прав панталон, това показва класа. Но пък можеш да експериментираш и с нещо свежо – като комбинираш червеното с бяло или ако държиш на черното – да добавиш и един сив елемент, който да разнообрази гамата.

 

Аксесоар. Това е може би най-лесният и непринуден начин да използваш червеното. Червен ефирен шал върху раменете допълва изискано черната рокля, алената чанта с класическа форма пък е много шик в съчетание с панталон, а закачливата шапка в огнен цвят преобразява лицето и го озарява. Но има и един по-необичаен, обаче също толкова ефектен вариант. Към черния тоалет добави обувки в яркочервено. Не се притеснявай, че ще се превърнат в акцент – това е идеята.

 

Червено палто. Това е един много красив начин да подобриш настроението си през мрачни и студен сезон. Облечи ярка връхна дреха – тя не само, че ще те отличи, ами ще ти даде по-голямо самочувствие. Всички ще гледат теб и тайничко ще ти завиждат колко добре си облечена.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...