.

Спасение за проблемната кожа

Спасение за проблемната кожа
С Pure Active 3в1 кажи „да” на чистата кожа, матовия тен и здравия вид, а покрай това спечели и супер награди!

Доста млади момичета имат проблем с черните точки, пъпките, разширените пори или нежеланото лъщене на кожата. И Луца Анич, новото рекламно лице на Garnier Pure Active 3в1, не е изключение. Като млада актриса, Луца трябва винаги да има чист и свеж вид – така трябва да си и ти!

 

Изпробвай Pure Active 3в1 с трите начина на приложение:

 

1. Измиващ гел

Обогатен с цинк - съставка, която е известна със свойството си да регулира мазнините в кожата, да почиства интензивно и да отстранява замърсяванията. Използвай всяка сутрин преди нанасянето на овлажняващ крем. 

 

2. Ексфолиант

Pure Active 3в1 съдържа пемза, която при редовно ексфолиране почиства порите по естествен начин и отстранява мъртвите клетки на кожата. Можеш да го използваш ежедневно. 

 

3. Маска

Обогатена с бяла глина, която има успокояващо действие и спомага за матирането на кожата. Препоръчва се използването на маската два-три пъти седмично. 

 

И твоята кожа може винаги да бъде чиста и свежа. Виж как на www.pureactive3in1.com/hr 

 

Елиминирай пъпките с Pure Active 3в1, коментирай продукта и участвай в креативния конкурс с награди „Елиминирай, коментирай и хайде на шопинг!”. Спечели 150 лева с карта подарък GiftCard MasterCard! Кой знае, може това да е първата стъпка в новата ти кариера на блогърка за красота.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...