.

Вили Сечкова се сдоби със син, Жени Калканджиева ще роди тези дни

Красивата водеща на "Градски легенди" Виолета Сечкова тези дни стана горда майка на сина си Александър. Малкият Сашо е 4-то поколение от момчетата, които носят това име. Баща му, дядо му и пра-дядо му носят същото име. Раждането е минало гл

Вили Сечкова се сдоби със син, Жени Калканджиева ще роди тези дни
Крас
вата водеща на "Градски легенди" Виолета Сечкова тези дни стана горда майка на сина си Александър. Малкият Сашо е 4-то поколение от момчетата, които носят това име. Баща му, дядо му и пра-дядо му носят същото име. Раждането е минало гладко и без усложнения.

Жени Калканджиева тези дни също ще става майка. Тя ще ражда в същата болница, където е родила и Вили. Жени е решила да не ражда по естествен път, а чрез секцио. Тя също ще има син и вече е избрала името му. Ще го кръсти Георги на нейния баща. Момичетата от агенцията и, които са родили децата си преди нея, са и подарили всичко, което ще и е необходимо при отглеждането на малкия Жоро.

Сега Жени и Вили ще отглеждат момченца на една възраст и сигурно редовно ще излизат заедно, за да си говорят за мода и светски живот, докато децата им си играят заедно. Вили ще отсъства от екран минимум една година.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...