.

Съдят делфинариум защото делфините пръскали вода!

Жена от Чикаго смята да заведе иск срещу местния делфинариум, защото делфините пръскали вода извън басейна. Преди няколко месеца тя решила да отиде да погледа красивите бозайници на едно от техните представления. Когато минавала покрай басейна оба

Още подобни новини
Съдят делфинариум защото делфините пръскали вода!
Жена
от Чикаго смята да заведе иск срещу местния делфинариум, защото делфините пръскали вода извън басейна.

Преди няколко месеца тя решила да отиде да погледа красивите бозайници на едно от техните представления. Когато минавала покрай басейна обаче тя се подхлъзнала, паднала и е получила синини и наранявания по тялото си.

Няколко дни по-късно тя завела съдебен иска в размер на 35 000 евро обезщетение и лихви за щетите, които и били нанесени, медицинските разходи и психическите и физическите травми.

В жалбата пише, че жената е паднала и се е ударила в близост до басейна на делфините, където животните правили номера и опръскали наоколо.

Тя обвинява хората от делфинариума, че "безотговорно и упорито поощряват делфините да пръскат вода извън басейна, като правят земята влажна, а няма никъде предупредителни табели за това или пък зони, които са сухи и защитени от водата".

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...