.

Портрет, нарисуван със задник, набира средства за благотворителност

Бившият учител по изобразително изкуство Стан Мърмър събира пари за благотворителна кауза, като продава на търг един от портретите си, нарисувани със задник, в интернет аукциона eBay. Учителят придоби особено голяма популярност преди няколко години

Портрет, нарисуван със задник, набира средства за благотворителност
class="postbody">Бившият учител по изобразително изкуство Стан Мърмър събира пари за благотворителна кауза, като продава на търг един от портретите си, нарисувани със задник, в интернет аукциона eBay.
Учителят придоби особено голяма популярност преди няколко години, когато гръмна скандала с клипче в YouTube, на което се вижда нетрадиционния му метод за рисуване. Тогава американецът беше дисциплинарно уволнен от ръководството на гимназията, в която работеше, тъй като давал лош пример на учениците си. Клипчетата с оригиналната му техника за рисуване обаче се превърнаха в истински хит в сайта YouTube и събраха милиони гледания. На тях ясно се вижда как учителят по рисуване сяда в боите по гол задник и след това сяда върху платното със задните си части, така че да нанесе боята.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...