.

Шоуто на Иван и Андрей - жалък провал

Така чакането поредно предаване на Иван и Андрей се оказа нищо повече от жалко подобие на "Как ще ги стигнем" с Тодор Колев, "Шоуто на Слави" и "Вечерното Шоу на Азис". В новото вечерно шоу на Нова двамата водещи са изпо

Шоуто на Иван и Андрей - жалък провал
Така
чакането поредно предаване на Иван и Андрей се оказа нищо повече от жалко подобие на "Как ще ги стигнем" с Тодор Колев, "Шоуто на Слави" и "Вечерното Шоу на Азис". В новото вечерно шоу на Нова двамата водещи са използвали познатите трикове - оркестър, с който често водещите се задяват и майтапят (за съжаление не толкова успешно колкото Слави с Годжи), голям екран, удобно канапенце и дори стълбичка, през която влизат гостите. До тук всичко е налично и в шоуто на Слави без изключение.

Въпреки грандиозната реклама на предаването, която и Нова и двамата водещи направиха се оказа, че в предаването няма нищо грандиозно освен едно голямо грандиозно разочарование. Ето какво печи на предаването да стане лидер на пазар и да пребори вече до болка остарялото, но все пак професионално и донякъде интересно шоу на Слави: студио, на което му липсва пространство (или поне така изглежда), фалшиво пеене, викане на водещите вместо нормално говорене, евтин популизъм и...двама до болка познати водещи, които не удържаха на обещанието си поне в това шоу да се държат сериозно.

А как свършва предаването? Както при Слави много ясно... с танц на балета :)

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...