.

Анджелина Джоли – пълна откачалка?

В интервю за американското списание “In Touch Weekly” бивш бодигард на известната холивудска звезда Анджелина Джоли, който разкри само първото си име - Бил, твърди, че актрисата е „пълна откачалка”. В подкрепа на своите

Анджелина Джоли – пълна откачалка?
class="postbody">В интервю за американското списание “In Touch Weekly” бивш бодигард на известната холивудска звезда Анджелина Джоли, който разкри само първото си име - Бил, твърди, че актрисата е „пълна откачалка”.

В подкрепа на своите твърдения мъжът разкри някои от особеностите на съвместния живот на Джоли с Брад Пит.

Според Бил, Анджелина страда от раздвоение на личността – тя се държала по един начин в обществото и по съвсем различен, когато си е вкъщи. Пристъпи на ярост, викове и истерия – това представлявало всекидневието в дома на холивудската знаменитост.

Бившият бодигард не си спести и други груби определения, насочени към Джоли, като я нарече „егоцентричка” и „маниачка на тема контрол”.

Според Бил, Джоли далеч не била и грижовна майка. След всеки от многобройните скандали с Брад Пит, тя ядосано напускала общото им жилище и понякога не се прибирала с часове, като оставяла персонала и съпруга си да се грижат за многобройната й челяд.

Когато пък някое от децата се разстройвало и избухвало в плач, холивудската актриса не си давала вид, че много я интересува. Тя дори имала „странния навик” да се кикоти, когато някое от децата й рони сълзи.

Отношенията на Джоли и Пит обаче били далеч по-сложни. Първоначално връзката им била бурна и двамата най-редовно се отдавали на секс маратони в спалнята. В последствие обаче холивудските знаменитости започнали да спят в отделни стаи.

Анджелина не пропускала и да нахоква съпруга си, както и да контролира всяка част от живота му, включително и коя тениска да си облече.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...