.

Манекенката Кейт Мос - нагло ограбена!

Домът на моделката Кейт Мос бе ограбен преди два дни. Луксозното жилище на красавицата се намира в предградие на Лондон. Наглите крадци откраднали три скъпоструващи картини на художника Банкси, които са на стойност 80 000 британски лири. Полицията би

Манекенката Кейт Мос - нагло ограбена!
Домъ
на моделката Кейт Мос бе ограбен преди два дни. Луксозното жилище на красавицата се намира в предградие на Лондон. Наглите крадци откраднали три скъпоструващи картини на художника Банкси, които са на стойност 80 000 британски лири. Полицията била сезирана и за няколко часа заловили 24-годишен мъж, за когото се предполага, че е един от участниците в обира.

По време на обира къщата на манекенката не била празна. В нея били майка й Линда, приятелят й Джейми Хинс и самата тя. Полицаите смятат, че обирът е бил извършен от опитна банда, която обаче се стреснала и напуснала бързо дома, защото Кейт се пробудила от шума, който вдигали. Освен откраднатите картини, манекенката има още една на Банкси, на която е нарисувана самата тя и е платила за нея 150 000 лири.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...