.

Фолк звездата АЗИС отново ще се жени, този път извън България

Азис има намерение отново да мине под венчилото, но този път сватбата му няма да се състои в България, за да не бъде превърната отново в цирк, както стана със сватбата му с Китаеца през 2006 година. Тогава на сватбената церемония имало 400 журналисти

Фолк звездата АЗИС отново ще се жени, този път извън България
Азис
има намерение отново да мине под венчилото, но този път сватбата му няма да се състои в България, за да не бъде превърната отново в цирк, както стана със сватбата му с Китаеца през 2006 година. Тогава на сватбената церемония имало 400 журналисти.

Новата му любовна тръпка Коце и Азис имат доста бурна връзка. Коце е доста самонадеян човек, а Азис е свикнал да бъде доминиращият в една връзка. Приятелят му е взел участие в последния му клип, където има доста интимни сцени между тях, но според Костинбродският славей те по никакъв начин не развращават публиката. Все пак клиповете трябва да са провокативни и интересни, а не скучни и приспивателни. Азис се радва, че по улиците има все повече хора, които открито показват любовта си един към друг, които се обличат в искрящи цветове, което се поддържат, те го правят, защото вече се чувстват свободни.

Азис днес не се присъедини към гей парада, защото е против такъв вид показност. Не е нужно човек да забавлява сеирджиите и да свири, да се държи като клоун, за да има равни права като останалите. А и не иска да бъде освиркан и оплют от тълпите, които се събират, за да саботират гей-парада.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...