.

Aндрей и Даниела пред развод

Изглежда на Даниела не са й издържали нервите, щом се е стигнало до там, че да подаде молба за развод. Причината това да се случи е, че разбирателството между нея и Андрей е изчезнало, а изглежда и силната им любов.  Преди 14 дни, в съда в

Aндрей и Даниела пред развод
style="border-collapse: separate; color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Times New Roman"; font-size: 16px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px;" class="Apple-style-span">Изглежда на Даниела не са й издържали нервите, щом се е стигнало до там, че да подаде молба за развод.

Причината това да се случи е, че разбирателството между нея и Андрей е изчезнало, а изглежда и силната им любов. 

Преди 14 дни, в съда в Белград е била внесена и самата молба, според която сръбската хубавица иска да разтрогне брака си с настоящия си съпруг. 

Припомня ви, че двамата сключиха брак миналата есен в родната страна на блондинката.Според слуховете, неофициалната версия за развода е, че Дани не е успяла да свикне с любовта на Андрей към чашката. 

Арнаудов изглежда е съгласен разводът да бъде по взаимно съгласие, но при условие, че Даниела не предяви финансови претенции. 

Още преди заветното „Да” водещата на „Отчаяните съпруги” 
споделила, че има големи притиснения, защото въпреки дългата си връзка и е трудно да свикне с черния хумор на Андрей , а също така и големите количества алкохол, които изпива.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...