.

Арнолд Шварценегер изневерявал на жена си с еротична моделка?

Американският писател Иън Халпърин направи поредното си скандално разкритие – този път той твърди, че губернаторът на щата Калифорния – Арнолд Шварценегер, е изневерявал на съпругата си с еротична моделка. Информацията Халпърин пол

Арнолд Шварценегер изневерявал на жена си с еротична моделка?
class="postbody">Американският писател Иън Халпърин направи поредното си скандално разкритие – този път той твърди, че губернаторът на щата Калифорния – Арнолд Шварценегер, е изневерявал на съпругата си с еротична моделка.

Информацията Халпърин получил от моделка, живееща в имението на създателя на „Плейбой” Хю Хефнър, която видяла с очите си как Терминаторът флиртува с останалите момичета.

„Бях наистина шокирана от поведението на Арнолд, тъй като прекрасно знаех, че той е женен. Той флиртуваше с всички, а накрая се усамоти за два часа с едно от момичетата. Носят се слухове, че навсякъде в имението на Хю има камери и всичко се записва от съображения за сигурност. Надявам се този запис да излезе наяве, за да може съпругата на Арнолд да види за каква свиня се е омъжила”, били думите на еротична моделка на „Плейбой”, пожелала да запази анонимност.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...