.

Поискали лична карта на Харисън Форд, за да му продадат бира

Американският актьор Харисън Форд разкри за сайта showbizspy комична случка от последните няколко месеца, която се разиграла в голям супермаркет в Калифорния. Легендарният актьор поискал да си купи бира, но служителят на касата му заявил, че п

Поискали лична карта на Харисън Форд, за да му продадат бира
class="postbody">Американският актьор Харисън Форд разкри за сайта showbizspy комична случка от последните няколко месеца, която се разиграла в голям супермаркет в Калифорния.

Легендарният актьор поискал да си купи бира, но служителят на касата му заявил, че преди това трябва да представи документ за самоличност, удостоверяващ, че е надхвърлил 21 години.

Първоначално Харисън Форд възприел молбата на служителя като шега, но твърде бързо се убедил в това, че няма да получи бира, ако не удостовери, че е на 68 години.

Продавачът му обяснил, че младите се чувстват засегнати от факта, че само от тях се иска да представят документ за самоличност, за да могат да закупят алкохол от магазина. Ето защо дори и позастаряващия вече актьор трябвало да докаже, че вече е навършил 21 години и според всички закони в САЩ има пълното право да консумира бира.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...