.

Продавачка в софийски МОЛ разпространява дрога

Весела Момчева, продавачка в софийски МОЛ е арестувана  заради това, че е продавала  амфетамини на работното си място. Младата жена е арестувана в блок в  квартал “Младост”, където живее. В нея са намерени  10 др

Продавачка в софийски МОЛ разпространява дрога
id="internal-source-marker_0.04744766619277918" style="font-size: 10pt; font-family: Verdana; color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent; font-weight: normal; font-style: normal; text-decoration: none; vertical-align: baseline;">Весела Момчева, продавачка в софийски МОЛ е арестувана  заради това, че е продавала  амфетамини на работното си място.

Младата жена е арестувана в блок в  квартал “Младост”, където живее. В нея са намерени  10 драма синтетична дрога.  Весела е продавала наркотика  по 15 лв. за грам.

Арестуван е и приятелят на 22-годишната жена - Николай , а в апартамента, в който живеели е открита и марихуана. Според полицията  обаче, тя била за лична употреба.  

Продавачката е продавала дрога от три месеца и  по принцип е зарибявала клиенти в квартал “Младост”.  Случвало се обаче, да  търгува  и на работното си място.  

Смята се, че приятелят на Весела не е разпространявал наркотици, но е знаел за заниманията на приятелката си.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...