.

Ева Мендес мечтаела да стане монахиня

Американската актриса Ева Мендес мечтаела да стане монахиня, но се наложило да изостави мечтата си, тъй като разбрала, че монахините не получават заплата. За разлика от много момичета на нейната възраст, когато била на 10, Мендес нямала желани

Ева Мендес мечтаела да стане монахиня
class="postbody">Американската актриса Ева Мендес мечтаела да стане монахиня, но се наложило да изостави мечтата си, тъй като разбрала, че монахините не получават заплата.

За разлика от много момичета на нейната възраст, когато била на 10, Мендес нямала желанието като порасне да стане певица или актриса, а възнамерявала да се отдаде на аскетичен живот.

Освен това Мендес се надявала, че някой ден ще успее да купи нова къща и кола на майка си, която се грижела за нея и сестра й съвсем сама.

Плановете й обаче се провалили с гръм и трясък, когато по-голямата й сестра я информирала, че монахините не получават парично възнаграждение за „работата” си.

След като загърбила една от най-големите си мечти, Мендес се впуснала в света на киното. В крайна сметка през 2002 година тя успяла да подари на майка си къщата, която заслужавала, и била изключително доволна от постижението си.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...