.

Шия Лебьоф закопчан с белезници след сбиване

Американският актьор Шия Лебьоф бе закопчан с белезници от органите на реда в Лос Анджелис заради сбиване пред нощно заведение. В малките часове на нощта звездата от „Уолстрийт: Парите никога не спят” се веселял в компанията на прият

Шия Лебьоф закопчан с белезници след сбиване
class="postbody">Американският актьор Шия Лебьоф бе закопчан с белезници от органите на реда в Лос Анджелис заради сбиване пред нощно заведение.

В малките часове на нощта звездата от „Уолстрийт: Парите никога не спят” се веселял в компанията на приятели в известен клуб. Тогава един от посетителите се приближил до него и помолил за снимка и автограф. Лебьоф обаче категорично отказал, като заявил, че е дошъл само и единствено да се забавлява.

Малко по-късно, на излизане от заведението, 24-годишният актьор се срещнал отново със своя почитател, който отново настоял за снимка и автограф. Привидно раздразнен от упорството му, Лебьоф го напсувал. Младият фен пък не му останал длъжен и отговорил с още по-цветуща псувня, след което отнесъл един юмрук в лицето си, нанесен му от актьора. Това довело до ожесточен сблъсък между двамата мъже, който в крайна сметка завършил с намесата на полицията.

Лебьоф бил закопчан с белезници в продължение на 20 минути, а след това освободен. Въпреки че вината за боя била негова, той не бил задържан в участъка.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...