.

Защо Слави Трифонов вече втора седмица не води предаването си?

Шоуменът Слави Трифонов вече втора седмица не води вечерното си предаване. Причината за това е ангина, която прикова Дългия на легло. Екипът на "Шоуто на Слави" очаква своя шеф да се върне на работа на 14 февруари (понеделник). Не е изкл

Защо Слави Трифонов вече втора седмица не води предаването си?
Шоум
нът Слави Трифонов вече втора седмица не води вечерното си предаване. Причината за това е ангина, която прикова Дългия на легло. Екипът на "Шоуто на Слави" очаква своя шеф да се върне на работа на 14 февруари (понеделник).

Не е изключено и по-рано да се върне на малкия екран, предвид непредсказуемия му нрав, но надали ще се случи. Слави Трифонов вече ходи в офиса и следи предаването отблизо, но все още не е оздравял напълно. Въпреки че почти е преборил коварната болест, шоуменът е доста отслабнал и все още избягва да се претоварва.

Дългия не мисли особено за здравето си. Винаги, когато се разболее, смята, че ще се излекува на крак и няма нужда да приема медикаменти. За пореден път постъпи така и в момента си бере плодовете на неговата незагриженост. Сестра му Петя дошла заедно със своя син в София, за да бъде до брат си, докато се възстанови.

10 човека от екипа на "Шоуто на Слави" са били болни, но голяма част от тях изкарали грипа леко и не се задържали у дома. Трима от тях решили да си починат и да се лекуват вкъщи.

Миналата година по това време, Слави Трифонов отново бе болен, но тогава си беше докарал остра вирусна пневмония. Това попречи да води финала на реалити формата "Моята голяма телевизионна сватба".

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...