.

Аврил порасна!

Аврил Лавин най-после порасна. Аврил спря с детското поведение и започна да се държи като нормален човек. Много нейни почитатели споделиха, че не са доволни от това сдържано поведение, което пък и показва, че Лавин е паднала от "бурния кон&qu

Аврил порасна!
Аври
Лавин най-после порасна.

Аврил спря с детското поведение и започна да се държи като нормален човек. Много нейни почитатели споделиха, че не са доволни от това сдържано поведение, което пък и показва, че Лавин е паднала от "бурния кон".

Певицата е на друго мнение. Тя мисли, че човек трябва да мине един период, в който се държи като дете, дори периодът да се окаже малко по-дълъг от нормалното, но рано или късно да порасне и да стане отговорен и качествен член на обществото и да може да допринесе с нещо към живота на другите, а не само да угажда на себе си.

С тези думи Аврил показа, че вече не е малката лигла от преди няколко години и приема живота малко по-сериозно. Тя дори е спряла големите количества алкохол и марихуаната. Все още ги опитва от време на време, но не както преди 2 години в една прословута Калифорнийска дискотека, от която Аврил едва успя да излезе на два крака.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
gabinceto77
преди 11 години
0
2
!
Отговори
Пффффф Много сте зле.. Аврил НИКОГА не се е дрогирала и всеки нейн фен знае това...пишете пълни простотии...ако знаете само колко сте смешни
Страница 1 от 1