.

Новата песен на Алисия посветена на Николета Лозанова? (+ видео)

Страстите около любовния триъгълник между Николета Лозанова, поп-фолк певицата Алисия и футболистът Валери Божинов все още не са утихнали. Алисия има нова песен, която явно е индиректно обръщение към плеймейтката. От няколко месеца двете красавици си

Новата песен на Алисия посветена на Николета Лозанова? (+ видео)
Страстите около любовния триъгълник между Николета Лозанова, поп-фолк певицата Алисия и футболистът Валери Божинов все още не са утихнали. Алисия има нова песен, която явно е индиректно обръщение към плеймейтката. От няколко месеца двете красавици си разменят "мили думи" чрез медиите, но досега поп-фолк певицата не си беше позволявала да напада Николета Лозанова в своя песен.

"Скъпа, с мен какво делиш? Аз го пробвах, дръж си го ти... Той не е за мен" е част от текста на песента. Явно Алисия намеква за връзката си с бившия й вече мъж, който я изостави с малко дете, за  да отиде в прегръдките на модела.

Въпреки че Алисия трудно преживя раздялата си с Валери Божинов, тя продължава да прави нови песни, които определено се харесват на феновете й. Валери Божинов може да се радва на новата си половинка, но за сметка на това изгуби доверието на своя отбор и треньора на националния отбор Лотар Матеус.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...