.

Края на света, закодиран в ДНК - вижте кода!

Американският учен Джеймс Уотсън, известен с откриването на ДНК молекулата, оповести своето откритие на специална пресконференция в Ню Йорк. Според Нобеловия лауреат в кода на ДНК е предопределен края на света. Датата, изведена от секвенаторните маши

Края на света, закодиран в ДНК - вижте кода!
Американският учен Джеймс Уотсън, известен с откриването на ДНК молекулата, оповести своето откритие на специална пресконференция в Ню Йорк. Според Нобеловия лауреат в кода на ДНК е предопределен края на света. Датата, изведена от секвенаторните машини показва 28 декември, 2012 година. Датата странно се доближава до вече оповестената дата за край на света през 2012 според календара на маите.

През Ню Йорк Таймс Уотсън коментира, че "човешкият геном определя цвета на очите, косата, кожата, височината, дебелината, интелекта, метаболизма, както и края на живота ни. Изследванията на всички хора, които изследвахме през последните 10 години показват че тяхната смърт ще бъде на тази дата. Като учен не се поддавам на суеверия, но когато фактите говорят и боговете мълчат."

Секвенцията която оповестява края на живота на човек изглежда по следния начин:
ACAAGATGCCATTGTCCCCCGGCCTCCTGCTGCTGCTGCTCTCCGGGGCCACGGCC
CCTGGAGGGTGGCCCCACCGGCCGAGACAGCGAGCATATGCAGGAAGCGGCAGGA
CTCCTGACTTTCCTCGCTTGGTGGTTTGAGTGGACCTCCCAGGCCAGTGCCGGGCCC
AAGCTCGGGAGGTGGCCAGGCGGCAGGAAGGCGCACCCCCCCAGCAATCCGCGCG
CTGCAGGAACTTCTTCTGGAAGACCTTCTCCTCCTGCAAATAAAACCTCACCCATGAA
TTTAATTACAGACCTGAA1

Според руския професор Немедленов, който работи по проекта над 8 години, краят на света няма да настъпи нито със земетресения, цунами, вулкани, или сблъсък на планети. "Това което показват нашите изследвания е, че хората ще загинат от генетична мутация, предопределена в една единствена ДНК секвенция. Смъртта ще настъпи в рамките на около 7 дни след активацията на смъртоносния ген. Това е решението на природата и този път наистина няма да имаме втори шанс. А може би това е Бог?"

Френският президент Никола Саркози обяви, че е готов да се намеси веднага, за да предотврати края на света. "Ще изпратим самолетоносачи и ще атакуваме с цялата военна мощ, за да запазим живота на човечеството. Вече са изстреляни над 110 ракети Томахоук, които са поразили изсъхнало дърво в Либия, под което се смята, че се укрива ДНК мутацията".

Либийският лидер Муамар Кадафи обяви, че той лично е организирал поставянето на ДНК мутацията в човешките тела. Тя е попаднала в човешката ДНК чрез въглеродните емисии на горивата, приготвени от либийски петрол. По този случай той еднолично промени националния празник на страната на 1-ви април и поздрави човечеството с песента Зенга Зенга :)

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...