.

Риана крие тайно семейство

R&B звездата Риана крие тайни братя и сестри от връзките на баща й с други жени, съобщават западните медии. Оказва се, че семейството на барбадоската красавица крие тайни, за които никой досега не е подозирал и които са били упорити крити в

Риана крие тайно семейство
class="postbody">R&B звездата Риана крие тайни братя и сестри от връзките на баща й с други жени, съобщават западните медии.

Оказва се, че семейството на барбадоската красавица крие тайни, за които никой досега не е подозирал и които са били упорити крити в продължение на години.

Още когато била на 15 години, Риана се запознала с най-голямата дъщеря на баща й от друга жена – 32-годишната Кенди. Малко по-късно талантливата певица разбрала, че има още една сестра – 30-годишната Саманта, и един брат – 27-годишният Джейми.

Според запознати Риана не искала семейната тайна да лъсва наяве, за да поддържа имидж на звезда, произлязла от добро семейство. Братята и сестрите от другите жени на баща й пък нямали нищо против да запазят тайната и дори предпочитали да не привличат излишно вниманието към себе си.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...