.

Вижте кои са 12-те финалистки в конкурса за красота "Мис България 2011"

Вече са известни 12-те момичета, които стигнаха до финала на конкурса за красота "Мис България 2011". Красивите момичета преминаха през предварителен кастинг, преди да си осигурят мястото на финала. Най-много красиви дами има от София - 5 н

Вижте кои са 12-те финалистки в конкурса за красота
Вече
са известни 12-те момичета, които стигнаха до финала на конкурса за красота "Мис България 2011". Красивите момичета преминаха през предварителен кастинг, преди да си осигурят мястото на финала. Най-много красиви дами има от София - 5 на брой, две момичета от Пловдив и по една представителка от Стара Загора, Варна, Елин Пелин, Търговище и Казанлък.

Най-увереното момиче от 12-те финалистки харесва всичко в себе си, както външния си вид, така и характера си, най-скромната дама пък оценява красотата си с 3 по десетобалната система. Момичетата поддържат красивите си тела с доста упражнения, тренировки, спорт.

За четири от момичетата това е първото състезание, в което участват, но другите осем вече имат натрупан опит.

Според дамите Мис България трябва да притежава естествена красота, да има чар, харизма, да е контакта личност, която лесно общува с хора, усмивката да не слиза от лицето й, да е умна и да има мечти, към които да се стреми.

На 27-ми юни ще стане ясно кое от тези момичета ще бъде новата Мис България, като това ще бъде определено от 8-членно жури и гласовете на зрителите, които ще могат да подкрепят своята любимка на сайта www.missbulgaria2011.tv7.bg.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...