.

Шия Лебьоф вкарал в леглото си Меган Фокс

Американският актьор Шия Лебьоф разкри в свое скорошно интервю, че е успял да вкара в леглото си холивудската красавица Меган Фокс по времето, когато са работили върху първата част на „Трансформърс”. 25-годишният актьор твърди, че

Шия Лебьоф вкарал в леглото си Меган Фокс
class="postbody">Американският актьор Шия Лебьоф разкри в свое скорошно интервю, че е успял да вкара в леглото си холивудската красавица Меган Фокс по времето, когато са работили върху първата част на „Трансформърс”.

25-годишният актьор твърди, че по време на снимките на фантастичния екшън двамата с Фокс станали изключително близки не само на снимачната площадка, но и извън нея.

„Представете си да сте на снимачната площадка в продължение на шест месеца с човек, който силно ви привлича. Никога не съм разбирал защо трябва да делим работата от реалния живот. Времето, което прекарах с Меган, беше наистина страхотно и химията между нас си личи и на екрана”, заяви Лебьоф.

По-интересното в случая обаче е това, че по времето, когато течаха снимките на първата част на „Трансформърс”, Фокс вече беше сгодена за приятеля си Брайън Остин Грийн, с когото в момента дори са женени. Не е ясно как той е приел новината сега, след като е разбрал, че съпругата му му е изневерявала още преди да минат под венчило.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...