.

Зоуи Салдана заменила танците с киното

Американската актриса Зоуи Салдана, чиято звезда изгря с участието й в най-касовия филм в света на киното – „Аватар”, разкри, че е заменила балета с актьорството. Още от малка 33-годишната красавица се е занимавала с танци, но

Зоуи Салдана заменила танците с киното
class="postbody">Американската актриса Зоуи Салдана, чиято звезда изгря с участието й в най-касовия филм в света на киното – „Аватар”, разкри, че е заменила балета с актьорството.

Още от малка 33-годишната красавица се е занимавала с танци, но в един момент осъзнала, че това е всичко, което може да даде от себе си. Ето защо тя решила да се преориентира към театъра, а след това и към киното.

„Балетът беше моята страст в продължение на години, но един ден осъзнах, че не мога да стана по-добра, отколкото бях тогава. Чувствах, че тялото ми достигна максималния си потенциал. Да бъда просто танцьорка обаче не ми стигаше. Исках да опозная и други изкуства. Актьорството беше нещо, което бях любопитна да изпробвам, тъй като, когато танцувах, се чувствах така, сякаш нещо ми липсва. Харесвах гласа си и исках да го използвам, затова започнах да участвам в пиеси в театъра”, разкри Салдана.

Кариерата на звездата в киното стартира през 2000 година, но за истински неин успех се считат ролите й чак през 2009 година в „Стар Трек” и „Аватар”.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...